Política

Pajín s'abstindrà de prendre part en la presa de decisió del PSOE respecte a la candidatura municipal de Benidorm

La secretària d'Organització al·lega que és militant d'aquesta agrupació

La secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, s'abstindrà de participar en la decisió que prenga l'executiva federal sobre la proposta que l'actual alcalde de Benidorm, el trànsfuga Agustín Navarro, siga el cap de llista del partit en les eleccions municipals.

Pajín ha al·legat que la seua afiliació a l'agrupació de Benidorm recomana que no hi participe.

“Com que sóc conscient que estan sent sotmesos a un juí particular, de vegades injust, per l'única realitat de ser la meua ciutat, en què he viscut molts anys, no participaré en la decisió de l'òrgan federal corresponent respecte a aquesta candidatura”, ha declarat en RNE.

Amb tot, Pajín s'ha mostrat comprensiva amb la iniciativa dels seus companys de Benidorm. “Hui tenim una proposta de l'executiva local, de la provincial i de la regional de la Comunitat Valenciana, que viuen allí, que coneixen, com jo, com ha canviat la gestió en un any; que coneixen, com jo, el que pensen els ciutadans; i que coneixen, com jo, que el PP se'n riu literalment”, ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.