Política

El PP de Castelló de Rugat “criminalitza” l'esquerra independentista

En el seu butlletí d'octubre fa afirmacions com que els independentistes no tenen cabuda en el poble

El PP de Castelló de Rugat, en l'alcaldia des de 2007, ha dedicat gran part del seu butlletí del mes d'octubre a publicar fotografies d'activitats de l'esquerra independentista acompanyades de textos amb frases com “els símbols que reivindiquen la independència dels Països Catalans ja no tenen cabuda a les nostres festes” o “Els castellonencs no tornaran a deixar-los traicionar els nostres orígens”.

L'Assemblea d'Endavant (OSAN), a la Vall d'Albaida, ha manifestat sobre la qüestió que aquestes afirmacions són “pròpies del passat franquista del PP” i les ha atribuïdes a un intent de “dividir el poble i desviar l'atenció dels problemes creats per la seua gestió”. Segons l'Assemblea d'Endavant, el PP “torna a traure l'excusa de l'anticatalanisme per carregar contra l'esquerra i criminalitzar-la”.

També ha denunciat que en el butlletí se'ls utilitza com a arma electoral contra el PSPV-PSOE amb “burdes tàctiques d'intoxicació”, atés que es relacionen “falsament” les activitats de l'esquerra independentista amb l'anterior govern socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.