Política

El Bloc de Gandia demana que es controle més la despesa municipal

Per al Bloc-Verds de Gandia, és difícil d'encaixar l'augment d'impostos aprovat quan gran part d'eixe increment anirà a parar —segons la seua opinió— “a pagar despeses com les ocasionades pel Creuer dels Borja”.

Els econacionalistes consideren que l'Ajuntament hauria de tancar amb celeritat la comptabilitat relacionada amb el creuer per tal que tots els ciutadans puguen conèixer amb exactitud el cost que ha tingut per a la ciutat la iniciativa.

Donen suport a la denúncia efectuada per diversos ciutadans que no han trobat just la diferència de cost dels passatges que s'ha produït com a conseqüència de la rebaixa de preus decidida a última hora quan es va veure que el nivell de vendes de passatges no era el que inicialment s'havia previst.

Demanen al govern municipal que justifique la repercussió per a l'economia de la ciutat i per a la difusió de la cultura que ha tingut el creuer,“ja que eixa era la raó que inicialment es va esgrimir per a fonamentar la programació d'una activitat com aquesta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.