Política

CiU farà més de 630 actes a la demarcació de Girona durant la campanya

Cobrirà les 820 meses electorals i farà un porta a porta als 228 municipis

CiU aposta fort en aquesta campanya a les eleccions al Parlament. A la demarcació de Girona hi haurà més de 150 paradetes informatives i estan programats gairebé 640 actes de petit format on hi haurà trobades amb col·lectius del món de l'agricultura, l'educació, la cultura o la indústria. Així mateix, farà un porta a porta als 228 municipis gironins i cobrirà el total de les 820 meses electorals amb apoderats i interventors.

Tot plegat, segons el director de campanya, Joan Bagué, “per desenvolupar una campanya de proximitat entre els candidats i els ciutadans”. CiU destaca les possibilitats que ofereix internet per a aquests comicis, la interactivitat amb els webs 2.0 –on els candidats ja han respost 3.200 consultes– i el nombre elevat d'actes anomenats “més minoritaris” en detriment dels “massius”. Les noves tecnologies també han afectat els formats de programes electorals. El típic fullet s'ha enviat al web i a canvi s'ha editat un llibre sobre el candidat, Santi Vila, a més de vídeos al web amb vessants de la seva vida política i social.

A banda de tot això, a Girona es repartiran 10.000 cubs de Rubik “convergents” específics per a cada comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.