Política

Madí descarta el cara a cara entre Montilla i Mas

El cap de campanya de CiU creu que és lamentable no haver aconseguit fer un debat cara a cara entre el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat i el de la federació

Es tanca la possibilitat que se celebrés el que seria el primer acarament entre els dos principals aspirants a presidir la Generalitat

El cap de campanya de CiU, David Madí, ha descartat avui la possibilitat de fer un debat cara a cara entre el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, José Montilla, i el de la federació, Artur Mas. “Hem de deixar de marejar la perdiu. No ho hem aconseguit. Crec que és lamentable”, ha reprotxat en una tertúlia a Rac 1, on han participat tots els directors de campanya dels partits que es presenten a les eleccions del 28 de novembre.

Amb aquestes declaracions es tanca així la possibilitat que se celebrés el que seria el primer acarament de la història de les eleccions catalanes entre els dos principals aspirants a presidir la Generalitat.

Tot i que les negociacions van començar amb bon peu, es van trencar després d'unes declaracions del secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, que va acusar Montilla d'”insultar la intel·ligència dels catalans” per plantejar que el debat es fes en castellà.

Madí ha lamentat que, malgrat ser el director de campanya del seu partit l'any 2003, 2006 i 2010, no hagi aconseguit encara aquest objectiu, tot i que ha admès que pensava que, en aquesta ocasió, ho aconseguiria.

“Ja vindrà un altre candidat socialista que entendrà que és bo per a la democràcia”, ha afegit Madí, qui ha deixat clar que mai s'oposaria a un acarament. “Si tinc ganes de fer-los o no és una altra història”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona

Vilafant es dota d’un reglament de participació

VILAFANT
política

Retrets d’ERC i Junts a Sánchez per oferir regeneració tard i malament

madrid
Jordi Cordon Pulido
Portaveu de Compromís amb Torroella i l’Estartit (CambTE), a l’oposició

“No veiem clar el projecte de la Fundació Cousteau”

Torroella de Montgrí
ERC denuncia Tolo Moya

ERC denuncia Tolo Moya

estats units

Biden demana la prohibició de l’arma amb què van disparar contra Trump

barcelona