Política

El PP diu que arreglarà els camins de ronda

Proposa la construcció de comissaries a Palamós i Platja d'Aro

El cap de llista del PP per Girona, Josep Enric Millo, va ser ahir a Palafrugell fent campanya i s'hi va comprometre a arreglar els camins de ronda de la Costa Brava centre, que, al seu parer, tenen trams en un estat “d'abandonament lamentable”. Millo va recordar que això ha causat diversos accidents, en un dels quals una persona va morir. El candidat del PP també va carregar contra el PSC, perquè, va recordar, l'arranjament d'aquests camins era un compromís electoral dels socialistes el 2006 i “no s'ha portat a terme”.

Palafrugell és un dels municipis gironins amb més immigració, i Millo va afirmar que “el PP és favorable a la immigració legal, que és una font de riquesa, però és contrari a la cara oculta de la immigració: la immigració desordenada, irregular, que no aporta res positiu i pot generar conflicte social”.

Finalment, va proposar la construcció de dues comissaries més dels Mossos d'Esquadra al Baix Empordà: una a Palamós i l'altra a Platja d'Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.