Política

Montilla se'n va de canyes a la recerca del vot de l'àrea metropolitana

El candidat socialista visita Cerdanyola del Vallès i fa un nou míting llampec

Acusa el PP i CiU d'utilitzar la immigració durant la campanya per fer-se “fotos i titulars”,

Una canya de cervesa al cèntric bar de Ca l'Enric de Cerdanyola del Vallès ha servit el candidat del PSC, José Montilla, per fer una campanya electoral més propera a la gent del que és habitual aquests dies. Montilla s'ha pres la cervesa després d'un dels seus habituals mítings llampec, a la recerca del vot de l'àrea metropolitana de Barcelona. Durant les converses amb els ciutadans que l'aturaven pel carrer, el candidat socialista ha pogut copsar la preocupació de la ciutadania per la crisi econòmica i, sobretot, pels alts índex d'atur.

El més insistent ha estat un jove mestre sense feina, en Julià, que li ha discutit un dels principals arguments de la campanya electoral socialista: la creació de llocs de treball al sector públic. “Hi ha retallades de plantilles als centres i cada any és pitjor per a mi”, li ha etzibat. “Falten professors”, ha insistit, i per això “no es poden desdoblar les aules de batxillerat”.

Montilla, contundent, li ha assegurat que “cada any hi ha més professors”. “Això no es pot qüestionar”, ha afirmat. El candidat socialista ha advertit el jove que la manca de mestres és un “conte xino” de l'oposició. “Nosaltres paguem les nòmines i tenim la relació de les persones. Ho sabré jo, que hi ha més mestres!”, ha exclamat el líder del PSC.

Montilla també ha rebut el calor de la gent, que en alguns moments s'ha mostrat molt propera al candidat socialista: “Ets a casa!”, li ha comentat un home poc abans del míting llampec, mentre una dona feia referència al seu míting d'aquest diumenge a Viladecans amb el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero: ”Vas estar molt bé ahir”

En el míting llampec, Montilla ha centrat el seu missatge en l'obra de govern feta, ha recordat la inauguració del Sincrotró i ha parlat molt especialment d'immigració. “A nosaltres no ens importa parlar d'immigració, però no ho fem per aconseguir vots o titulars de campanya”, ha dit, tot acusant el PP i CiU de buscar la immigració durant la campanya per fer-se “fotos i titulars”, mentre ha defensat la feina feta des del govern amb lleis com la d'acollida.

Montilla ha esperonat els ciutadans a anar a votar el 28-N, sobretot a aquells “1,5 milions de catalans que no han decidit si votaran”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.