Política

El videojoc Alicia Croft va ser un “error” d'empresa

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González, assegura que la idea inicial era “bona”

Segons el líder popular, “la immigració, com tantes altres coses, ha de ser sostenible”

  • VÍDEO: Vídeo difós per Youtube crític amb el videojoc Rescat creat per les Noves Generacions Populars

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha assegurat aquest dimecres que el videojoc Alicia Croft, creat per les Noves Generacions Populars, va ser un “error” de l'empresa i assegura que la idea inicial era “bona” perquè es pretenia que la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'enfrontés als “problemes” de la Comunitat i “no” a la immigració il·legal.

A través del videojoc Rescat per a mòbils i ordinadors, fet per Noves Generacions del PP català, Alícia Croft sobrevolava amb la gavina Pepe els cels de Barcelona per oferir treball on hi ha atur; així com convertir zepelins independentistes en globus amb la bandera espanyola i la senyera..

“És un error perquè la idea era que Sánchez-Camacho s'enfrontés als problemes de Catalunya com són l'atur, la febre independentista i la situació de moltes persones sense ocupació i sense possibilitats de tirar endavant així com les màfies que les han portat i les mantenen”, ha explicat González Pons.

A més, ha asseverat que aquesta idea “no és agressiva” i que la realització que va fer l'empresa encarregada del videojoc “no ha estat tan bona” com la intenció del PP.

En aquesta línia, ha recordat que la immigració serà un dels temes fonamentals en les campanyes electorals del PP i s'ha mostrat partidari de repatriar les persones que, a “l'actual entorn de crisi”, “no” tenen a Espanya el “matalàs familiar”, ja han esgotat totes “les seves prestacions” i “no” tenen mitjans per “tirar endavant”.

Uns ciutadans que, segons la seva opinió, és recomanable que tornin al seu lloc d'origen, “on tenen garantida la supervivència”, perquè així permetin que vinguin “altres” que puguin tenir possibilitats d'ocupació.

“Nosaltres creiem que la immigració, com tantes altres coses, ha de ser sostenible”, ha remarcat el dirigent popular.

Un petit “error”

En el mateix sentit, Javier Arenas, vicesecretari general de Política Autonòmica del PP, ha assegurat que ja s'ha corregit el “petit error” que s'havia produït amb el videojoc i ha recalcat que la qüestió de fons en aquest assumpte és “el discurs absolutament irresponsable” i “la demagògia que ha mantingut el PSOE” dient que a Espanya “caben tots”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.