Política

Rajoy diu que el PP evitarà “aventures i referèndums' a Catalunya

El líder del PP carrega contra les propostes electorals d'Artur Mas

Assegura que les promeses dels populars en campanya, es compleixen

El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dissabte que la seva força política és garantia de que “no hi haurà aventures ni referèndums ni de coses que no importen ni interessen ni són bones ni per Catalunya ni per Espanya, ni Europa ni per a ningú”. Un missatge que explícitament sembla destinat al candidat de CiU, Artur Mas, i la seva proposta de reclamar al concert econòmic.

Rajoy ha declarat que “no és moment per fer canvis institucionals ni per plantejar problemes indentitaris ni fer eix de l'activitat política coses que no toquen i que ja estan resoltes per la Constitució”.

El líder del PP, que ha fet per primera vegada de teloner de Sánchez-Camacho, ha insistit en deixar clar el seu rebuig a les propostes de Mas. En aquest sentit, ha dit que aportarà en el nou escenari després del 28 de novembre que “no hi hagi frivolitats, ja que en sobra molta a la política catalana i espanyola, ni aventures”. Rajoy també ha afirmat que el PP “serà garantia d'estabilitat” i ha recalcat que el que diu “el seu partit en campanya ho compleix”. “El que el PP digui després de les eleccions ho complirà i Alícia té paraula i un dels valors que s'han de recuperar és el valors de la paraula donada”.

Així mateix, ha afirmat que el seu partit és garantia que a Catalunya es tractaran els problemes que importen a la gent i són “que hi ha molta gent que no pot treballar, hi ha dificultats econòmiques i les pensions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.