Política

Maria Lapiedra insta a votar Laporta en un vídeo en què passeja mig nua per Madrid

L'actriu eròtica porta una estelada mentre camina davant del Santiago Bernabéu, la Cibeles i la Puerta de Alcalá

Assegura que “si vols resultats, Laporta president”

  • Maria Lapiedra, amb una estelada, danvat la Cibeles AVUI.
  • VÍDEO: Maria Lapiedra es passeja mig nua per Madrid cantant Laporta president

L'actriu porno Maria Lapiedra, nom artístic de Maria Pasqual, que a principis de novembre va anunciar que donaria suport a Solidaritat Catalana (SI), de Joan Laporta, i que participaria en alguns mítings, torna a ser notícia. Lapiedraha publicat un vídeo, que es pot veure al Youtube, en què es passeja per Madrid mig nua i amb una estelada tot cantant “Laporta president!”.

En el vídeo, Lapiedra, que és de Mollerusa, llicenciada en filologia catalana i declarada independentista, canta una cançó en què assegura mentre passeja per l'estadi Santiago Bernabéu, la Puerta de Alcalà i la Cibeles que “Catalunya canta lliure amb Laporta president” i “Si vols resultats, Laporta president”.

Per Lapiedra ara “és temps de lluitar pel que és nostre; temps de passar de tots els que s'aprofiten de la nostra bondat” i per això insta els catalans a apostar per Laporta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.