Política

Capdevila alerta de les retallades socials de CiU

La candidata d'ERC diu que les polítiques socials estan en perill si governen CiU i el PP

La consellera d'Acció Social i cap de llista d'ERC a Girona, Carme Capdevila, ha alertat que si el PP es converteix en la tercera força al Parlament hi haurà un “retrocés en majúscules” de les polítiques socials. La mateixa advertència ha fet respecte a CiU. “CiU s'ha passat quatre anys criticant la llei de serveis socials i ens posa la por al cos dient que si la caixa de la Generalitat no està prou plena el primer que hi haurà seran retallades socials”, va manifestar Capdevila ahir en un acte amb gent gran. La cap de llista va assegurar que les millores en polítiques socials “acaben de començar i ara que hem començat a avançar no podem anar enrere”.

Capdevila va alertar la ciutadania que si CiU i el PP arriben a la presidència de la Generalitat, o si el PP es converteix en una força determinant, “les polítiques socials estan en perill”. La candidata d'ERC va recordar que el tripartit ha fet un gran esforç en aquest àmbit en els darrers set anys de govern i que avui totes les persones grans de Catalunya tenen garantit l'accés a una plaça residencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.