Política

El PP promet ampliar les ajudes per fill i millores fiscals

El PP va prometre ahir que si és decisiu en el pròxim govern ampliarà fins a 1.000 euros l'ajuda única per naixement del primer fill –1.500 pel segon i 3.000 a partir del tercer, que compensaria així l'eliminació dels 2.500 euros d'ajuda directa per fill–, les prestacions per fill fins als 900 euros –que es donarien fins als 16 anys– i que hi haurà una deducció fiscal de 1.000 euros per despeses de guarderia. Aquests són els principals punts del Contracte per a les famílies presentat a Barcelona per Alícia Sánchez-Camacho i que Mariano Rajoy, en el seu sisè dia de campanya a Catalunya, va dir fer-se seu.

“El PP farà de la família el centre de l'acció del govern”, va afirmar la candidata popular, que es va comprometre a crear una secretaria de la Família depenent de Presidència i a aprovar una llei de famílies nombroses. Sánchez-Camacho va criticar el tripartit per haver “menystingut” les famílies i CiU “per no oferir una major inversió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.