Política

Herrera es reivindica com a únic candidat defensor del medi ambient

El candidat d'Iniciativa defensa un model mediambiental “d'energies renovables”

El secretari general d'ICV-EUiA, Joan Herrera, s'ha reivindicat com l'únic candidat a les eleccions catalanes defensor del medi ambient respecte del “menyspreu de la dreta i la poca sensibilitat de l'esquerra”.

En una roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts sobre el pont que uneix Deltebre (Baix Ebre) i Sant Jaume d'Enveja (Montsià), el líder ecosocialista ha explicat que aquest diumenge tocarà elegir entre un model polític sobre medi ambient del passat o un del futur, i entre “un model d'energies renovables o el cementiri nuclear”.

El candidat ecosocialista ha aprofitat la visita per reivindicar la política de l'aigua empresa durant aquesta legislatura que “va aparcar definitivament el transvasament de l'Ebre” i va potenciar les dessalinitzadores.

Ha proposat, a més, la posada en marxa d'un pacte nacional relatiu al canvi climàtic amb mesures legislatives, de planificació i gestió a adoptar en tots els sectors econòmics i les polítiques públiques, tal com ha assegurat que ja succeeix a França, Califòrnia i Escòcia.

En la roda de premsa també ha participat l'exdirector de Greenpeace i actual dirigent d'Equo, Juan López de Uralde, que ha recolzat la candidatura ecosocialista perquè “sempre és sensible a iniciatives per defensar el medi ambient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.