Política

Rivera denuncia un “pacte de silenci sociovergent” per no parlar de corrupció

El candidat de Ciutadans visita Santa Coloma de Gramenet per insistir en la necessitat d'arribar a un pacte anticorrupció

Assegura que el cas Pretòria i Millet han causat desconfiança entre la població

El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, ha lamentat que cap altre partit hagi plantejat en campanya un debat sobre com evitar casos de corrupció com els que s'han conegut durant l'última legislatura. Rivera ha denunciat un “pacte de silenci de la sociovergència” i ha recordat la seva proposta d'arribar a un pacte anticorrupció.

El candidat de Ciutadans ha acudit a la plaça de l'Ajuntament de Santa Coloma per recordar que la Guàrdia Civil va registrar aquest consistori durant la passada legislatura. Va ser l'inici del cas Pretòria, una trama de presumpta corrupció que, juntament amb el saqueig del Palau, han sacsejat en els últims temps la política catalana.

Rivera s'ha referit insistentment a aquests casos judicials durant aquesta campanya electoral. I, aquest dijous, ja en la seva recta final, el candidat ha acusat els seus contrincants de no fer el mateix. Ha citat explícitament els caps de llista per Barcelona de la resta de formacions parlamentàries menys Joan Herrera, d'ICV, per denunciar “un pacte de silenci”.

“Tota aquesta situació que ha provocat desconfiança per part de la ciutadania hem vist com, en campanya, per la resta de partits polítics no ha comportat ni un sol minut, ni en el debat electoral ni de la seva tasca diària”, ha lamentat Rivera.

I ha apuntat especialment a CiU i el PSC: “Ens preocupa molt que torni a funcionar aquesta sociovergència del silenci, i el cas Pretòria és precisament això: és un silenci que només va trencar la justícia però que mai va ser intervingut des dels partits polítics”, ha interpretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.