Política

Carretero: “Som la clau del futur del nostre país, no de futurs governs”

Reagrupament va aplegar a l'auditori de Girona un miler de persones a l'acte final de campanya

El candidat va reivindicar la campanya tranquil·la de Rcat

El candidat de Reagrupament i cap de llista per Girona, Joan Carretero, va reclamar ahir un últim esforç als militants i simpatitzants per convèncer els indecisos a votar Rcat i aconseguir un bon resultat. “Segurament no aconseguirem majoria absoluta aquestes eleccions, però, si aconseguim grup parlamentari, d'aquí a quatre anys sí que la tindrem”, va augurar Carretero. El cap de llista va assegurar que Reagrupament és “la clau del futur del nostre país, no de futurs governs” i hi va afegir que votar Rcat no només és votar per un canvi de govern sinó també per canviar el país.

Així es va expressar Joan Carretero, en l'acte final de campanya de Reagrupament que va reunir al vespre un miler de persones a l'auditori de Girona. Precisament, sobre la xifra d'assistents, Carretero va fer al·lusió a l'acte que Joan Laporta (SI) havia fet un dia abans al mateix lloc i va dir: “Si ells ahir eren 800, avui en som 4.000”. Durant la seva intervenció, el candidat només va fer una altra referència a Solidaritat dient que “ara una actriu famosa diu que com a mínim nosaltres som seriosos”. Carretero va reivindicar la campanya tranquil·la, reflexiva i contundent que està fent i va criticar la que estan fent altres formacions polítiques.

Abans de la intervenció del cap de llista per Girona, el número dos de Reagrupament a la demarcació, Carles Bonaventura, va confiar que el resultat de la llista “serà excel·lent” i va dir que diumenge, el dia de les eleccions, “s'ha de dir en veu alta i clara a Espanya que cap tribunal espanyol ens ha de dir si som una nació o no ho som”.

Per part seva, la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, va assegurar que l'acte d'ahir li feia especial il·lusió perquè és on pot “demanar el vot per Carretero”, que n'és el cap de llista. Carandell també va donar per fet que Reagrupament aconseguirà grup parlamentari –és a dir, un mínim de cinc diputats– i va animar els gironins a votar Carretero: “És el primer cop que podeu votar el president de Catalunya des de Girona”.

Entre altres candidats, ahir també va intervenir a l'auditori l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, que va dir que “malgrat la persecució, som més que mai.” L'acte va començar amb el Cant de la Senyera, va acabar amb tothom entonant Els Segadors, i s'hi van exhibir diversos vídeos. Les intervencions polítiques van ser interrompudes en diverses ocasions amb crits d'Independència i Visca Catalunya Lliure.

La Constitució catalana serà la primera llei que presentarem al Parlament
Rut Carandell
Cap de llista per barelona
Som una nació, el català és la nostra llengua i els diners s'han de quedar aquí. És el que hem de votar
Carles Bonaventura
Número dos per girona
El tripartit ha estat nefast per Catalunya, però hem de votar per canviar el govern i per canviar el país
Joan Carretero
presidenciable de reagrupament


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Begoña Gómez impugna que el jutge investigui la seva relació amb la Complutense

Barcelona
política

Reclamen a Andorra noves comissions rogatòries per Rajoy i excol·laboradors seus

barcelona
Europa

Starmer vol “reiniciar” les relacions entre el Regne Unit i la UE com a “socis sobirans”

Barcelona
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona