Política

El PSC demana una alta participació

Joaquim Nadal diu que han marcat l'agenda política de la campanya amb les seves propostes per a la demarcació

El PSC va cloure ahir la campanya electoral demanant a la gent que sigui conscient del que representen aquestes eleccions per al futur de Catalunya, en un missatge per fomentar al màxim la participació diumenge. El cap de llista Joaquim Nadal va defensar que durant la campanya el PSC “hem explicat el programa, amb discurs i sense necessitat d'anar posant el faristol allà on hem anat, i esperem que els ciutadans hagin vist i valorin les propostes i els compromisos que adquirim amb la societat gironina”. A més, va destacar que així han aconseguit marcar l'agenda política, “perquè hem posat sobre la taula els temes i la resta han anat a remolc, CiU els primers”, cosa que demostra el que considera “seguidisme i poca ambició” del partit convergent.

En aquest sentit, Nadal va recordar les propostes en aigua, mobilitat, noves oportunitats i l'impuls cap a una societat creativa i emprenedora per sortir de la crisi, “més enllà del fum, les grans paraules i les fugides d'estudi dels altres”. Pel què fa a les crítiques de CiU per les decisions que ha pres el govern aquests últims dies, el cap de llista gironí va dir que “han estat coherents i amb respecte institucional, a anys llum dels milions d'euros que va lligar CiU quan estava en un govern en funcions”, set anys enrere.

En aquesta línia, i en un míting al Col·legi Groc de Girona, l'alcaldessa Anna Pagans va insistir que “CiU no es va portar mai bé amb els ajuntaments”, i la número 4 de la llista, Pia Bosch, va dir que “hem de recordar com governava la dreta i com tractaven els ciutadans, els serveis públics o els ajuntaments”. Nadal va tancar l'acte afirmant que les polítiques i l'obra dels últims governs han evitat conflictes socials amb la crisi, i va recordar la importància d'anar a votar.

LA FRASE

Demanem a la gent que prengui consciència de l'importància del futur que ve i vagi a votar
Joaquim Nadal
cap de llista del psc per girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.