Política

Els socialistes acusen Fabra de “megalòman”

El president de la Diputació de Castelló tindrà una estàtua a l'aeroport que costarà 300.000 euros

L'oposició ho considera un insult i un balafiament

De “megalòman” ha qualificat el PSPV-PSOE de Castelló, el projecte de construcció d'una estàtua del president de la Diputació, Carlos Fabra, a l'aeroport de la demarcació. La vicesecretària de la formació, M. José Salvador considera un “insult” als 600.000 desocupats de Castelló que el PP “balafie” 300.000 euros dels diners públics en el monument que l'empresa Aerocas ha encarregat a l'artista Ripollés.

Salvador recorda que els castellonencs tenen altres prioritats com els centres de dia i ha exigit que l'alcalde, Alberto Fabra, demane que s'ajorne la construcció d'aquest monument. “No podem gastar-nos 300.000 euros en una escultura megalòmana i faraònica. Si tenen dignitat han d'aturar immediatament aquest balafiament, més encara quan es tracta de dedicar-la a una persona per a la qual demanen 15 anys de presó, entre altres delictes per defraudar a Hisenda un milió d'euros”, emfatitza la diputada socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.