Política

Foios no presentarà el pressupost per a 2011

El govern de PP tampoc no ho va fer amb el de 2010

L'oposició denuncia que ha gastat més del que havia pressupostat

Compromís per Foios denuncia la falta de sensibilitat del govern local, en mans del PP, per no presentar el pressupost de 2010, ni el de 2011. L'oposició destaca que el PP va criticar amb molta duresa els governs anteriors perquè tampoc no els presentava. “En una situació de crisi com l'actual hauria de ser una prioritat del govern municipal de Foios, ja que saber quines han sigut les despeses de l'Ajuntament i els seus ingressos és una obligació inexcusable per part dels responsables polítics”, subratlla el regidor Gumer Ynarejos.

Ynarejos desconfia de l'actitud dels populars. “Desconeixem els motius per a amagar els comptes municipals, però coneixem els informes d'intervenció municipal on s'informa de despeses que no estan previstes en el pressuposts aprovat en 2009. És una constant en els governs municipals de la nostra localitat que es facen despeses no previstes”, denuncia el regidor de Compromís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.