Política

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

ERC i ICV impulsen un projecte electoral únic

La candidatura la configuraran els signants del manifest ‘Junts per Sant Quirze'

Les agrupacions locals d'ERC i ICV a Sant Quirze del Vallès estan impulsant un projecte electoral únic amb vista als comicis municipals del 22 de maig. Dimarts van presentar de manera conjunta el manifest Junts per Sant Quirze, els signants del qual seran els components de la llista electoral i els encarregats de redactar el programa amb propostes concretes. El sistema d'elecció es perfilarà pròximament, però fonts dels partits polítics ja han deixat clar que la decisió estarà en mans de la ciutadania.

La iniciativa sorgeix arran del fet que els dos partits “creuen en un projecte comú” per a Sant Quirze, en paraules del regidor d'Esquerra, Àlex Brossa, i han vist la necessitat de “sumar esforços”. Tot i això, com que un dels objectius és combatre la desafecció per la política, van idear aquest sistema per incentivar la participació ciutadana. La propera reunió, que serà a mitjans de gener, ja estarà destinada als signants del manifest, i els pròxims reptes són trobar un nom a la candidatura, que serà presentada com a llista d'acord municipal; escollir un candidat, i redactar un decàleg amb compromisos concrets en cas de ser elegits.

El manifest defensa que la gestió municipal ha de ser participativa, austera, transparent i allunyada d'interessos privats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.