Política

Denuncien que Canal 9 defenestra un periodista per crear una obra teatral sobre la corrupció al País Valencià

EU exigeix a Jaraba explicacions per la substitució de Josep Lluís Fitó, comentarista de pilota valenciana

El conseller d'EUPV a RTVV, Amadeu Sanchis, demanarà al director de l'ens públic, José López Jaraba, que explique al consell d'administració els motius pels quals el periodista Josep Lluís Fitó ha estat substituït de les retransmissions esportives de pilota. “Sospitem que darrere d'aquesta defenestració hi ha proves d'una possible censura i represàlia cap a Fitó per l'estrena d'una obra teatral sobre la corrupció al País Valencià. Esperem respostes clares de Jaraba i que, per descomptat, Fitó siga restituït en el seu lloc de treball immediatament”, ha dit Sanchis.

El representant d'EU considera “molta casualitat” que la substitució “temporal” de Fitó coincidisca amb l'estrena de l'obra de Fitó en un circuit teatral. Sanchis també recorda els nombrosos actes de censura del PP, com ara la retirada da la mostra de la Unió de Periodistes al MuVIM o l'expedient obert contra el director de l'institut de Las Norias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.