Política

El PSOE de Silla aprova la llista electoral per a maig

El resultat ha estat totalment rupturista amb el govern municipal actual

Finalment s'han aclarit els dubtes, i la llista aprovada pel 90% dels afiliats de Silla es pot considerar rupturista amb l'actual equip de govern, ja que cap dels actuals regidors en forma part. La ruptura entre el govern i el partit ha estat més intensa del que s'esperava, perquè ha estat total.

Com s'havia parlat tant, abans de l'esperada assemblea, de quines eren les posicions d'uns i d'altres, la sessió s'ha desenvolupat en un clima absoluta tranquil·litat, presidida i conduïda per l'històric Lluís Martínez. La portaveu oficiosa del grup municipal, Roser Saborit, ja havia manifestat, de bon matí, que els baixaulistes no presentaven cap llista alternativa, a la de l'executiva, encara que els hauria agradat arribar a un consens. Això sí, es reserven el dret a continuar fent el que consideraren oportú, cosa que en algun mitjà d'informació s'ha considerat com una amenaça velada.

En l'assemblea no ha estat present l'actual alcalde Francesc Baixauli, perquè segons una filtració no confirmada l'han invitat a explicar a funcionaris medioambientals d'Egipte la tecnologia per a recuperar pneumàtics i residus elèctrics.

En la llista aprovada no hi ha, a excepció del segon i de dos suplents, cap candidat amb experiència de govern, inclòs el cap, Entre els candidats destaca la presència de dos funcionaris municipals.

La satisfacció del president de l'assemblea, Lluís Martínez, és feia evident en la seua cara i així li ho ha manifestat al primer polític de fora del partit que ha acudit a felicitar-los, l'ex-alcalde Josep L. Pitarch, del Bloc. Segons Pitarch «els socialistes han sabut superar el handicap del govern de Baixauli, amb qui han trencat palletes»; sobre si veia alguna possibilitat de pacte entre els dos partits, ha manifestat «que encara és prompte, perquè ara s'han de preparar les eleccions i esperar a conèixer la voluntat del poble; encara queda molt de camí i els socialistes tenen molta feina, si volen recobrar la confiança del seu electorat, que està absolutament per terra».

La llista

Redacció

La relació de militants que conformen la llista que ha de presentar el PSOE de Silla a les eleccions municipals del proper mes de maig, és la següent:

Vicente Zaragozá; Ivan Cuenca; Cristina Rueda; Jose Fina Zaragozá; Felipe Garcia; Jaume Gil; Trinidad Martínez; Benigno Bodón; Laura Caballero; Anna Navarro; José Antonio Mañas; Lucas Parra; Mireia Hidalgo; Paco Gómez; Rocio Álvarez; Carmen Olmos Folch; Juan Moreno; Paco Carbonell; Manolo Porras i Tina Espí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.