Política

sant pere pescador

IpSP-AM anuncia els primers llocs de llista

La llista d'Independents per Sant Pere-Acord Municipal ha anunciat els primers llocs de la llista electoral que presentaran per a les municipals que es faran el mes de maig. L'actual alcalde i candidat d'IpSP-AM, Jordi Martí, tindrà en els primers llocs els membres de l'actual equip de govern: el regidor de Serveis Econòmics, Serveis Urbanístics i Règim Intern i tinent d'alcalde, Agustí Badosa, i l'actual regidora d'Acció Social, Ensenyament, Sanitat i Atenció a la Gent Gran, Dolors Ferrer. Martí ha dit que també formarà part de la llista l'actual regidora de Cultura i Joventut, Marina Barceló, tot i que no en les primeres posicions.

L'alcaldable ha fitxat per a llocs destacats de la llista Ana Isern, exgerent del càmping l'Àmfora de Sant Pere Pescador i vinculada al sector dels serveis turístics i Lluís Font, enginyer tècnic agrícola, vinculat professionalment al sector fitosanitari agrari i al de la jardineria.

m.v.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.