Política

Zaplana contrasta la seua “pluralitat” amb la de Camps

“Veig amb tristesa com canvia la política”, ha dit

L'exministre de Treball i expresident de la Generalitat valenciana, Eduardo Zaplana, ha assegurat que veu amb “tristesa com canvia la política” i ha afirmat que els partits polítics “necessàriament han de ser plurals”, en al·lusió a la dificultat dels seus partidaris a les comarques valencianes del Sud, en especial a Benidorm, per fer-se un lloc a les candidatures.

Durant la seua visita a Benidorm a preguntes dels periodistes sobre la política local, Zaplana ha recordat que està “retirat de l'escena política”.

No obstant això, i “com a ciutadà”, ha assegurat tindre la seua “opinió molt fundada” sobre la situació del PP a Benidorm, al mateix temps que ha assegurat que “hi ha poques persones” que coneguen com ell “els avatars, els secrets i les circumstàncies de la política local”.

“Jo estic molt major i estic retirat de l'escena política, passa que veig també amb tristesa com canvia la política”, ha assenyalat.

L'exministre i també exalcalde de Benidorm ha assegurat que ell “sempre” ha intentat “fomentar el diàleg, l'entesa, defendre el pluralisme”.

“En un moment determinat, en aquesta ciutat, alguns vam ser capaços d'unir tot un centredreta dispers, de conformar un partit plural”, atés que, “quan representes a tants, necessàriament eres un partit plural”, ha insistit.

“Es diu, sense cap raó, que jo podia tenir un lideratge tot el marcat que alguns volgueren, però, per descomptat, el que ningú pot dir és que no es respectava el pluralisme més absolut, i que tot el món que en el partit tenia una mica a dir tenia el seu lloc, el seu lloc i la seua veu”, ha puntualitzat.

“Així, persones que érem molt distintes i que en algun moment fins i tot ens havíem enfrontat, vam conviure molt raonablement i amb unes dosis d'èxit molt important en un mateix partit, en unes mateixes candidatures i en benefici de la ciutat”, ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.