Política

Camps destaca el paper vertebrador de l'aeroport de Castelló

El president de la Generalitat assegura que és una porta oberta als industrials

Un miler de persones a la inauguració de l'aeròdrom que no entrarà en servei fins a l'estiu

El president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha assegurat que l'aeroport de Castelló és “la combinació d'una visió, d'un somni, d'una forma d'ésser i d'una forma de mirar el futur. És el millor aeroport possible”. Camps ha fet aquestes declaracions durant la inauguració d'una infraestructura que, situada entre les localitats de Vilanova d'Alcolea i Benlloc, no estarà operatiu fins a l'estiu.

El cap del Consell ha apuntat que l'aeroport és “una nova porta oberta a industrials” valencians que ajuda a vertebrar el territori. “Des del primer minut vaig creure que la Comunitat és un tot homogeni en l'interior i el litoral”, ha subratllat.

Per la seva part, el president de la Diputació i d'Aerocas, Carlos Fabra, ha donat les gràcies a Camps per “fer possible” aquest aeroport que, segons ha dit, és del cap del Consell. “El dia de hui marca un abans i un després. És l'hora de Castelló, el dia que deixem de ser l'única província del Mediterrani sense aeroport”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.