Política

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

La llista de CiU aglutina experiència i renovació

“Hem volgut fer una candidatura que combinés experiència i renovació”. L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès i cap de llista de CiU, Montserrat Mundi, defineix d'aquesta manera la relació de persones que l'acompanyaran en la candidatura per a les eleccions municipals del 22 de maig. Els números 2 i 3 de la llista electoral, Jordi Vidal i Edel Balboa respectivament, repeteixen respecte a l'actual equip de govern, però són els únics. Tres quartes parts de la candidatura són persones noves i, entre els deu primers, hi ha quatre independents. D'altra banda, Mercè Vallès, que fins ara havia exercit de regidora a Castellar del Vallès, s'incorpora com a número 6.

La resta de components en els primers llocs són Míriam Casaramona (número 4), Josep Antoni Delgado (número 5), Miquel Àngel Morante (número 7), Toni Rueda (número 8), Marina Tarragó (número 9) i Marta Escamilla (número 10). Queden fora de la llista els actuals regidors Pep Llamas i Àngels Ponsa. Segons Mundi, “està plena de persones implicades en les entitats i vida del poble. És una candidatura de Sant Quirze i per a Sant Quirze”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.