Política

vilassar de dalt

Godàs presenta una renovació a fons del GEVD

La meitat de la llista, que tanca Llorenç Artigas, són noves incorporacions

El Grup d'Esquerres de Vilassar de Dalt va presentar en societat ahir al vespre els membres de la seva candidatura. Xavier Godàs, que lidera el partit després de setze anys de govern de l'alcalde Llorenç Artigas, ha volgut que el canvi anés més enllà i ha renovat la llista en un 50%. “No és una decisió exclusivament meva, sinó que està avalada pel conjunt del partit, i la prova és que el propi alcalde tanca la candidatura”, explica l'excap de gabinet de Ricard Gomà a l'Ajuntament de Barcelona.

“Volíem fer una refundació amb una llista competitiva que fos lleial a la història del partit, però que apostés per la innovació i fos representativa de les forces que l'integren. És una llista on tothom té un paper definit, no hi ha ningú per omplir”, argumentava ahir Godàs, que recorda que gran part de les noves incorporacions han anat ubicades en la part alta de la llista, que la configuren, per aquest ordre, darrere de Godàs: Maria Lluïsa Ruhí, Ferran Lorca, Gonzalo Berger, Eva Godàs, David Jové, Ricard Martínez, Mayte Gasull, Mercè Llimona, David Naudin, Berta Alfonso, Carme Minguillon, Salvador Riera, Mari Carme Terradas, Alexandre Puig i Llorenç Artigas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.