Política

El Bloc d'Alaquàs presenta la candidatura

La coalició assegura que és el moment que comencen a canviar les formes de fer política al poble

Ha estat presentada a l'Ateneu Cultural i Esportiu d'Alaquàs, davant prop de 200 persones la candidatura de la Coalició que integren el Bloc i Els Verds d'Alaquàs. Esta candidatura, encapçalada pel nacionalista Vicent Forment i seguit de l'ecologista Paco Muñoz i de la militant del del Bloc, Consol Barberà, s'ha mostrat com la representativa dels “sentiments comuns del valencianisme progressista i sostenible del poblet”.

La coalició afirma que la situació d'Alaquàs “és difícil, tant des del punt de vista econòmic, com des del punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament polític en temes d'interès general que necessiten de consensos”. Així aposten pels “consensos” fent “una crida a la societat d'Alaquàs, per participar de la necessària rebel·lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l'actual”.

Vicent Forment va posar l'accent sobre la situació econòmica, social i política a la ciutat “possiblement la pitjor situació de la historia si atenem al nombre d'aturats que en aquests moments tenim”. Davant este moment des del Bloc-Els Verds d'Alaquàs proposen “treballar, tant pel present com pel futur, amb honestedat, legalitat i transparència”. Així va elogiar el caràcter emprenedor dels veïns i va instar a Alaquàs a que “mire cap al futur amb optimisme i il·lusió”.

Per la seua banda Paco Muñoz assegura que per a la Coalició Bloc-Els Verds d'Alaquàs “Cal aconseguir una ciutat més amable amb les persones i menys pensada per a la generació de beneficis exclusivament econòmics.” D'aquesta manera, Muñoz ha assegurat que es comprometen a controlar el creixement de les zones industrials i urbanes, i establir unes fronteres entre aquests espais i els espais verds de jardins, boscos o d'horta, mitjançant una revisió de l'actual PGOU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona
política

Denuncien que el govern genera més de 262.000 d’euros sense autorització

Saus
guerra a europa

La Creu Roja confirma la mort de tres dels seus empleats en un atac a Donetsk

barcelona