Política

La fiscalia recorrerà contra la imputació dels Mossos per encobrir ‘narcos'

Fonts judicials asseguren que s'està preparant el recurs

Entre els imputats hi ha el cap policial d'Anticorrupció

La Fiscalia ha decidit recórrer contra la decisió del jutge d'imputar sis mossos, entre els quals hi ha el cap policial d'Anticorrupció de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC), Antoni Salleras, per presumptament haver encobert una banda de narcotraficants durant una investigació, i està preparant el recurs, segons han informat fonts judicials.

En una sentència datada el 3 de maig, el jutge considera que tant el subinspector com dos sergents, dos caporals i un agent suposadament van ocultar informació molt rellevant al jutge per protegir la cúpula del grup de narcos, entre els quals es troba un important confident, Manuel Gutiérrez Carbajo, clau en la investigació de la trama de corrupció policial en els prostíbuls Riviera i Saratoga.

Els sis agents declararan la setmana que ve --els dies 10 i 11--, imputats per omissió del deure de perseguir delictes, ocultació de documents, obstrucció a la justícia i falsedat de document públic, entre d'altres, en un cas en què ja estan imputats un altre subinspector, un cap i un altre agent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.