Vidal-Quadras convida els immigrats en situació d'atur a tornar als països d'origen

El PP va situar ahir en campanya la qüestió de la immigració il·legal, conscient que li reporta rèdits electorals. El candidat Alejo Vidal-Quadras considera «probablement una de les sortides més lògiques» que els immigrats en situació d'atur tornin als seus països. «El retorn és una via que s'ha d'usar. És obvi que no es poden quedar aquí de manera indefinida», va dir el vicepresident del Parlament Europeu en una visita al mercat de Lloreda de Badalona, ciutat on el PP és la segona força al consistori. Encara més: Vidal-Quadras, en la línia del primer ministre italià Silvio Berlusconi, es va mostrar partidari d'«expulsar» els immigrants en situació irregular que delinqueixin, fins i tot encara que se'ls imputin «delictes menors». Els populars volen evitar que l'Estat es converteixi en la porta d'entrada de la immigració il·legal a la UE. Segons l'expresident popular català, el PSOE ha dut a terme «una política improvisada, irreflexiva, demagògica i de regularitzacions massives» en aquest àmbit.

La destrucció de l'Estat

En un míting davant d'una cinquantena de persones a Matadepera, Vidal-Quadras va denunciar al vespre que els socialistes espanyols i catalans, amb lleis com la de l'avortament, encara que diguin que «eixamplen els drets» dels ciutadans, «volen destruir les persones» i porten l'Estat cap a la «destrucció».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.