Política

sant andreu de llavaneres

El PP vol fer un poble “de primera categoria”

Els populars van presentar la seva llista, amb Carlos Bartomeu al capdavant

El PP de Llavaneres vol tornar a governar el municipi i fer-ne un poble “de primera categoria”. Això és el que va afirmar el seu candidat, Carlos Bartomeu, en el sopar de presentació de la llista dissabte al vespre. El candidat, però, va matisar que “això no vol dir fer un municipi elitista”. Bartomeu va aprofitar el seu parlament per criticar alguns aspectes de l'actual govern en minoria de CiU, com ara “el bunyol del carril bici, amb un cost de 115.000 euros”, o “la mala situació financera municipal”.

La presentació, que va reunir unes 130 persones, la majoria de Llavaneres, va servir per conèixer els membres de l'equip que acompanyarà Bartomeu en les eleccions del dia 22. Entre els noms, hi figuren els actuals regidors Antonio Majó i Susana Clerici, així com els exregidors Antonio Costa –número 2– o Patricio Palacios, que ocupa el lloc número 14. El candidat va definir la seva llista com “un equip que posarà ordre i sentit comú a l'Ajuntament”, i va subratllar la seva aposta per millorar la seguretat “dotant del necessari” el cos de la policia local.

Bartomeu, a més, va voler tenir en el seu discurs una menció especial per a l'exalcalde Víctor Ros –imputat en el cas Pretòria i present en l'acte– recordant que “el PP, amb Ros al capdavant, va aconseguir que el poble tingués un museu d'art contemporani de la Fundació Bassat, però quan CiU va agafar el govern aquesta bicoca se la va endur Mataró”.

Els assistents al sopar van conèixer les línies mestres del programa electoral dels populars llavanerencs. L'ajuda a les famílies en risc, l'activació de la zona esportiva i la piscina coberta, el control de la despesa municipal, la congelació dels impostos municipals i l'activació de la zona industrial són algunes de les prioritats del PP de Llavaneres amb vista al mandat que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.