Política

Portabella és el més matiner

L'alcaldable d'Unitat per Barcelona crida els indecisos a votar perquè “a occident” la societat és transforma a les urnes

Ha dit ser conscient i entendre el malestar social expressat aquests darrers dies en les diverses concentracions que s'han repartit per l'Estat

Jordi Portabella ha estat el candidat més matiner a l'hora d'anar a votar. L'alcaldable ha emès el seu vot al CEIP La Concepció a l'Eixample.

Uns minuts abans ho havia fet la seva mare que vota al mateix col·legi electoral. Després, el líder d'Unitat per Barcelona ha fet una crida a votar i específicament als indecisos perquè “a occident” la manera de transformar la societat “és anant a les urnes”.

Portabella ha dit ser conscient i entendre el malestar social expressat aquests darrers dies en les diverses concentracions que s'han repartit per l'Estat però ha insistit en què anar a votar és la manera de fer una millor ciutat que atengui les necessitats de les persones que passen dificultats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.