Política

JOSEP GUIX

CAP DE LA LLISTA DEL PSC D'OLOT

“El PSC comença una cursa de fons”

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha baixat de nou a sis regidors –va perdre el setè en l'últim moment de l'escrutini en benefici del PP– i deixa de governar Olot després de dotze anys. Josep Guix, el cap de llista, diu que té equip i que farà oposició constructiva per intentar recuperar terreny amb vista als pròxims comicis.

Quina valoració fa d'aquestes eleccions?

Els resultats són preocupants pel que fa a la baixa participació que hi ha hagut. Ha estat del 54,6%. Això és un dels factors que ens han perjudicat. En canvi, la campanya electoral ha estat molt participativa i tranquil·la, hi ha hagut molta convivència.

Des del punt de vista de la seva llista, quina lectura en fa?

Penso que els olotins han votat una marca de partit i no tant un equip de persones. A més, crec que tampoc no han valorat suficientment la tasca dels dotze anys del govern socialista de Lluís Sacrest a Olot.

I, ara, què?

Farem oposició. El PSC comença una cursa de fons. Tenim un equip de persones molt ben preparades. Treballarem per intentar tirar endavant les nostres propostes des de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.