Política

La UDEM, disposada a governar amb CiU a Castelló

La UDEM, llista de defensa de la marina, ha tret tres regidors

És la segona força, després dels convergents

Unitat i Defensa d'Empuriabrava, UDEM, s'ha presentat a aquestes eleccions municipals després de molts anys i ha aconseguit de cop tres regidors a l'Ajuntament, cosa que l'ha situada com la segona força al municipi, després de CiU. El seu candidat, Joan Augé, que està molt satisfet del resultat, diu que encara els hauria agradat més obtenir un altre representant. Explica que s'han beneficiat sobretot del vot estranger d'Empuriabrava.

Precisament, aquesta llista s'ha presentat per defensar els interessos de la marina residencial, on a les meses instal·lades al centre cívic s'han situat com la primera força. En canvi, a les meses de l'edifici de serveis han quedat segons després de CiU.

El candidat de la UDEM, Joan Augé, es mostra disposat a entrar en un govern amb els convergents, liderats per Xavi Sanllehí, guanyador d'aquestes eleccions municipals. De fet, Sanllehí ja va avançar a aquest diari que té intenció de formar un govern fort, que podria incloure precisament la UDEM, però també formacions com ara Solidaritat i IPM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.