Política

pineda de mar

L'oposició veu amb recel l'oferta de diàleg del PSC

Els partits reclamen un canvi d'actitud i “una major i millor informació”

La proposta d'oferta de diàleg i col·laboració entre les diferents forces polítiques pel que fa a grans projectes de municipi que ahir va fer l'alcalde del PSC de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha estat rebuda amb recel pels grups de l'oposició. Des del PP, Xavier Zarco es va felicitar de la iniciativa del govern de majoria absoluta socialista, però va advertir que, pel que fa als populars, “no trobarà un xec en blanc”. “Estem disposats a consensuar els temes importants que afecten la nostra població i ajudar en allò que calgui amb el suport del nostre partit en administracions superiors”, va dir Zarco, que hi va afegir: “Esperem que el gest de proximitat ara del PSC no quedi només en això”.

Guillem Mateo, de CiU, va insistir que la seva serà una oposició constructiva. “I quan fem falta per negociar millores per a Pineda allà ens tindran”, hi va afegir. Tot i això, Mateo també considera que la promesa de l'alcalde s'ha de prendre “amb condicionants” i alerta que el pas endavant que anuncia potser està lligat a la necessitat que té de trobar suports polítics amplis a l'hora d'aplicar decisions “difícils i delicades que afectaran els serveis municipals actuals”. Pel que fa a ERC, Pere Aragonès matisa que s'ha d'esperar que el nou govern local “faci les propostes, i llavors s'hauran d'estudiar una per una”. El cap dels republicans també aposta perquè Amor tingui “una actitud oberta amb la resta de formacions”. Finalment, Salvador Llorens, de 100x100 per Pineda, considera que el missatge d'Amor “és poc creïble quan qui el fa encapçala una majoria absoluta que no necessita ningú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.