Política

La incògnita del pacte de govern continua a Roses

El PP i Gent del Poble no es defineixen sobre si pactaran amb CiU o amb el PSC

La incògnita sobre qui formarà govern a Roses es manté, després que en les últimes trobades entre les diverses formacions polítiques no hi hagi hagut avenços clars. El PP i Gent del Poble-AM, que tenen la clau, no han aclarit si tenen intenció de donar suport a Carles Pàramo (CiU) o a Magda Casamitjana (PSC), o a cap dels dos.

Les negociacions continuen –avui es reuneixen PP, GdP i PSC–, però tot apunta que la solució final no arribarà fins la setmana que ve. I és que la decisió de Gent del Poble l'ha de prendre una assemblea que es podria convocar dimarts o dimecres que ve, mentre que el PP s'haurà de reunir amb la direcció de Girona i Barcelona, que és qui decideix.

Mentrestant, CiU i el PSC continuen amb la intenció de formar governs amplis, que comportarien incloure les dues formacions minoritàries en un mateix pacte. Això significa que totes les possibilitats estan obertes i que a hores d'ara tant hi podria haver un govern de CiU amb el PP i GdP –o amb un dels dos–, com un equip de PSC, PP i GdP, o un govern en minoria de CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.