Política

CERDANYOLA DEL VALLÈS

ERC fixa els projectes de futur per fer pactes estables o puntuals

Després de la primera tanda de contactes per formar el nou govern de Cerdanyola, ERC ha fixat en un document “les receptes per construir una Cerdanyola millor durant els pròxims quatre anys”, a partir de les quals negociarà suports “estructurals o puntuals”.

Els quatre grans eixos de ciutat que s'han de tenir en compte segons ERC són, en primer lloc, la paralització del creixement urbanístic de la ciutat –Centre Direccional– i l'oposició a l'abocador d'Almar, al túnel d'Horta i la ronda Sud. En segon lloc, la millora dels serveis educatius de zero a tres anys, la reclamació de l'hospital públic comarcal i polítiques per a la tercera edat i la joventut. En tercer lloc, polítiques de suport al comerç i la restauració local. I, finalment, polítiques ambicioses de participació ciutadana que incloguin un referèndum vinculant sobre el Centre Direccional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.