Política

Chacón: CiU ha comès un “error” donant suport al “xenòfob” García Albiol

La ministra de Defensa i dirigent del PSC, Carme Chacón, ha dit avui que les formacions polítiques i les persones que atien l'odi “no poden tenir premi” i que CiU ha comès un “error” donant suport al “xenòfob del PP a Badalona”, en referència al ja alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol.

Segons el PSC, Chacón ha fet aquestes declaracions després d'assistir a l'acte de constitució de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), on la socialista Pilar Díaz ha estat reelegida alcaldessa d'aquesta població.

Chacón ha destacat que avui s'obre a Catalunya “una nova etapa” i ha explicat que els membres del PSC volen treballar cada dia per guanyar-se la confiança de la gent, tant on governa el partit com on està en l'oposició.

Segons Chacón, hi ha una “prioritat molt clara” que és la lluita contra la crisi i la creació de llocs de treball, però també mantenir “les nostres senyes d'identitat: educació, salut i serveis socials” i ha dit que l'objectiu dels socialistes és “protegir-los o garantir-los”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.