Política

El Bloc de Dénia demana prioritzar les necessitats

Exigeix al govern municipal que utilitze els fons del Pla Confiança en favor de la localitat i no sols a bastir el projecte de la Nau

El portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, li ha plantejat al nou equip de govern que destine els fons del Pla Confiança per tal de complir amb les prioritats que Dénia té en aquest moment. Per a Crespo, aquestes prioritats són les necessitats educatives i sanitàries de la ciutat i els deutes que actualment té l'Ajuntament té amb proveïdors i empresaris.

Per aquesta raó, el BLOC li demana al nou equip de govern que “es pose les piles” i que destine els 9 milions vinguts del Pla Confiança per a pal·liar les necessitats més bàsiques de Dénia i que no vagen tots a parar al Teatre de la Nau.

Els nacionalistes volen recordar que els retalls educatius que ha patit Dénia l'últim any no són poca cosa, només cal eixir al carrer i veure com les mobilitzacions organitzades per la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Marina alta no ixen del no-res. A Dénia hi ha moltes necessitats en matèria d'educació, igual que en matèria sanitària i el BLOC veu “inacceptable” que uns diners que podrien destinar-se a pal·liar aquestes carències s'utilitzen per a un projecte que no és necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.