Política

L'Ajuntament de Castelló perd les ajudes de promoció al valencià

És un dels cinc municipis del País Valencià que han presentat tard la documentació per a rebre les subvencions de la Generalitat

L'Ajuntament de Castelló ha “perdut” les ajudes que la Generalitat atorga per a promoure el valencià. Així ho ha denunciat el portaveu del Bloc en el consistori castellonenc, Enric Nomdedéu. El regidor critica la “deixadesa del PP a l'hora d'aconseguir subvencions i ajudes públiques per a la ciutat, que en aquesta ocasió ha fet perdre les ajudes per a la promoció del valencià que concedeix la Generalitat”.

Enric Nomdedéu ha explicat que Castelló és un dels cinc municipis de tot el País Valencià que han presentat tard la documentació per a accedir a aquestes ajudes. “Més de dos-cents Ajuntaments han rebut ajudes per a la promoció de l'ús del valencià i, en canvi, Castelló ha fet tard i perdrà una bona quantitat de diners”, ha subratllat .

Nomdedéu considera que aquesta pèrdua és un pas més en la “marginació” de la llengua per part del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.