Política

Paiporta necessita 200.000 € per mantenir els regidors del PP

L'alcalde s'ha fet aprovar un sou de més de 3.500 euros al mes i els regidors alliberats cobraran entre 20.000 i 33.000 euros a l'any

Paiporta ha celebrat el plenari on s'han marcat les retribucions de la nova corporació municipal amb l'únic suport de la bancada del PP.

D'aquesta manera, l'alcalde de la vila ha vist marcat el seu sou de 3.670 euros cada mes i les retribucions dels regidors responsable d'àrea oscil·la entre els 33.430 i els 20.216€ a l'any. La resta de representants, cobraran per assistències la qual cosa ve a ser uns 500 € cada mes.

Totes aquestes quantitats fan un total de més de 200.000 euros per poder mantenir tota la infraestructura política del partit que disposa de la majoria, xifra aquesta que ha estat fortament criticada per la coalició Compromís per Paiporta pel que suposa en temps de crisi i per sobrepassar el volum de la legislatura anterior pel mateix concepte.

Per a Isabel Martín, síndic portaveu d'aquest grup econacionalista, aquestes xifres aprovades “són un insult a la ciutadania que passa per una greu situació i malgrat això, haurà de pagar amb els seus impostos aquestes retribucions desorbitades”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.