Política

Compromís per Paterna aporta transparència municipal

La coalició fa balanç dels primers 100 dies de la nova legislatura en una assemblea local

Compromís per Paterna considera que, per tal de dur endavant el projecte polític que representen, les eines fonamentals de treball han de ser la transparència de cara a tota la ciutadania i la participació de tots amb l'aportació d'idees, fent sempre autocrítica de les actuacions.

La coalició ha celebrat una assemblea a Paterna on ha donat a conèixer l'activitat del grup municipal d'aquestos primers 100 dies de nova legislatura. La regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha recordat que un dels moments més intensos ha estat quan l'alcalde va oferir ser titulars de la delegació de Control Pressupostari. Va ser una decisió complicada, parlada i meditada amb la gent de Compromís en Paterna, però segueixen pensant que declinar l'oferta de l'alcalde “ha estat molt encertat”.

En aquest sentit, el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha afegit que no va ser una negativa i ja està, perquè li donarem una alternativa consistent a crear una oficina de control pressupostari, que no s'ha creat encara, la formulació de la qual es va aprovar en el ple de juliol.

D'altra banda, Compromís també continua amb campanyes de carrer, campanyes per les xarxes socials, mocions, preguntes al ple i per registre d'entrada “sobre temes que preocupen a la ciutadania, a més de preparar-se per a la propera cita electoral del 20 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.