Política

El PP nomena una gestora a Alaquàs després de la dimissió del president local

Honorato Cases va deixar el càrrec el passat dilluns i s'ha donat de baixa del partit per diferències amb alguns dirigents de la formació

Cases mantindrà l'acta de regidor dins del grup de no adscrits

El PP valencià ha nomenat una comissió gestora a Alaquàs a causa de la dimissió, dilluns, del president local i regidor, Honorato Cases. Segons han informat els populars a través d'un comunicat, els seus estatuts preveuen el nomenament d'aquesta comissió, que estarà presidida pel portaveu del PP en l'Ajuntament, José Pons.

El fins ara president va demanar la dimissió i la baixa del partit a causa de les diferències que manté amb alguns membres de la direcció del PPCV, des de fa mesos. Les discrepàncies van pujar de tot sobretot quan en les passades eleccions municipals el PP no va designar el seu nom com a cap de llista en contra de la voluntat del comité local, segons manté Cases. En el seu lloc, la direcció autonòmica va optar per Pons, que exerceix actualment de portaveu al consistori.

Amb onze regidors, els populars van estar el passat maig més a prop que mai de governar aquest municipi d'uns 30.000 habitants, amb cap altre color polític que el del PSPV-PSOE al llarg de la seua història.

Cases, però, ha anunciat que mantindrà l'acta de regidor dins el grup de no adscrits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.