Política

Esquerra Unida a Alzira pateix pintades amenaçants

La coordinadora comarcal de Solidaritat Catalana a la Ribera denuncia els fets davant la societat i se situa del costat dels agredits

La Coordinadora Comarcal a la Ribera Alta de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), partit polític degudament inscrit al Registre de Partits Polítics del Ministeri de l'Interior el 10/09/2010, vol manifestar el més gran rebuig a l'atac violent que ha sofrit la seu d'Esquerra Unida a Alzira el passat divendres 11 de novembre.

La realització de pintades amb simbologia nazi i els insults que contenien les pintades són una mostra (segons els denunciants) de la intolerància política a la que l'extrema dreta vol acostumar la comarca, doncs no és la primera vegada que es produeixen fets com el descrit.

Per a Solidaritat Catalana, aquesta manera de fer política el que busca és esglaiar i acovardir les opcions polítiques que no combreguen amb la ideologia d'extrema dreta i anul·lar-ne la presència pública d'opcions diferents a la seua.

Des de SI, demanen a les autoritats públiques que posen mesures per aclarir el més diligentment possible l'autoria de l'atemptat i que els responsables en siguen castigats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.