Política

Mocions de suport a la crida de Castelló per la llengua

EUPV insta els ajuntaments a defendre l'escola pública en valencià

La diputada d'EUPV, Marina Albiol, ha anunciat que aquesta formació té prevista la presentació d'una moció en els plenaris de tots els municipis on tenen representació perquè la plataforma Castelló per la llengua i les seues reivindicacions reben un suport de les institucions públiques.

La moció se centrarà en l'exigència d'una escola pública, de qualitat, i en valencià davant el “greu dèficit de places en valencià en l'actualitat” i “la preocupant proposta que està sobre la taula de suprimir els programes en valencià”.

Aquesta és una de les principals reivindicacions de la plataforma creada per commemorar les Normes de Castelló de 1932 i que també reclama la restitució del senyal de TV3.

Albiol també ha fet una crida a participar en la manifestació convocada per al dia 17 de desembre per la plataforma que ha rebut l'adhesió de 80 col·lectius que treballen en la defensa i l'impuls de la llengua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.