Política

Compromís per Paterna acusa l'alcalde de malbaratar en energia

La coalició recorda que l'ordenança de la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat exterior es va llevar de l'ordre del dia del ple de novembre

Compromís considera que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, torna a estirar més el braç que la mànega. Així ens trobem als pressupostos amb partides com la de subministrament elèctric, on hi ha un augment del 127% de la despesa. Això és malbaratar els diners públics quan no s'ha produït cap increment de la població que faça necessari pujar dels 1.351.000 euros en 2011 als 3.072.650,83 previstos per a 2012 en dita partida.

La coalició nacionalista explica que “la consciència ecològica està més que oblidada per l'equip de govern del Partit Popular, aspecte que tractat en profunditat ajudaria a estalviar en moltes despeses, i raó per la qual Compromís va proposar en una moció instaurar bones pràctiques mediambientals en el consistori”.

En aquest sentit, s'observa com el concepte mediambiental no és primordial per a cap regidor del PP, en concret per al regidor d'Hisenda, qui ja va dir que en moments de crisi no es pot pensar en ecologia sense donar opció a estudiar alternatives d'economia verda per a solucionar la greu situació econòmica d'aquest ajuntament.

Però a més de tot açò, al mes de novembre el ple portava al seu ordre del dia l'ordenança de la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat exterior, punt que va llevar-se sense que encara no hagen donat una explicació. Al respecte, també s'ha de dir que a més de l'abús en la despesa de llum, també hi ha en la de gas i carburant, ja que de l'any 2011 al 2012 passa de 122.550 euros a 242.200 euros, el que suposa un increment del 98%”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.