Política

El Bloc -Verds de Gandia denuncia que l'educació pagarà els plats trencats

Compromís considera que a l'actual govern municipal li està venint molt bé la crisi i la mala gestió anterior per a retallar allà on no té cap d'interès d'invertir

El Bloc - Verds Compromís, ha denunciat que li arriben informacions que l'Ajuntament de Gandia està comunicant a múltiples organitzacions que treballen en el món de l'educació i de la cultura que per a l'exercici 2012 se'ls aplicarà una reducció dràstica de les assignacions que fins ara els hi transferia.

Així, els consta que es produirà entre un 40% i un 50% de les aportacions municipals destinades al CEIC Alfons el Vell, la Universitat Popular, el Palau Ducal o les associacions de mares i de pares d'alumnes, en general.

Tot això, unit a la privatització de les escoletes municipals, al canvi de gestió en el manteniment dels col·legis de primària, a la proposta de cessió de sòl públic per a construir col·legis privats, a la desaparició del servei del bibliobús o al possible canvi de gestió en la programació del Teatre Serrano, els fa preveure el pitjor dels escenaris possibles per al present i per al futur de l'educació i de la cultura en la ciutat.

El regidor, Facund Puig assegura no conèixer a hores d'ara els criteris que el govern municipal està utilitzant per a decidir a qui ha d'aplicar este retall. Però fos com fos, considera que a l'actual govern municipal li està venint molt bé eixa crisi i eixa mala gestió anterior “per a retallar allà on no té cap d'interès d'invertir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona
salvador illa

El filòsof seriós