Política

L'alcalde de Castelló retira l'autorització per un acte feixista en un centre municipal

L'ajuntament recula en resposta a la demanda d'Esquerra Unida, que lamenta la lenta reacció

L'alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha telefonat aquest matí a la regidora municipal d'Esquerra Unida, Carmen Carreras, per comunicar-li que l'Ajuntament retirava l'autorització al moviment Impulso per a fer ús del centre municipal Urban , tal com ahir va reclamar Carreras.

La regidora ha valorat “molt positivament” la decisió de l'alcalde, però ha lamentat la falta de concreció a l'hora de donar explicacions sobre la col·laboració de l'Ajuntament en l'acte feixista programat, segons consta en el cartell anunciador.

A més, Carreras ha criticat la capacitat de reacció de l'equip de govern, que ha qualificat de “desastrosa”. “Quan ahir al matí van rebre el meu escrit haurien d'haver retirat immediatament l'autorització, i no donar excuses com que és un centre de gestió privada i que si l'associació era legal no podien fer res”, ha manifestat.

Segons Carreras, “el canvi de decisions d'un dia per l'altre que està fent servir el senyor Bataller posen de manifest la seua falta de lideratge i deixa entreveure que les decisions vénen de més enllà del mateix ajuntament.”

La regidora també ha fet una crida a la ciutadania per acudir el proper dissabte 14 a les 12 h a la Farola per secundar la manifestació convocada contra la presència de destacats neonazis a Castelló. “Cal deixar clar al PP que amb aquestes coses no es juga, que hi ha límits que no es poden creuar i que la ciutadania de Castelló no els pensa fer cap concessió d'aquest tipus”, ha recalcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.