Política

Compromís per Paterna acusa l'alcalde de prepotent i demagog

La coalició reprotxa a l'alcalde la seua desvirtualització de la vertadera realitat que pateix Paterna en unes declaracions fetes

Compromís considera que l'alcalde de Paterna “ha donat via lliure a tota la seua prepotència, elevada al màxim exponent, fent demagògia sense cap mirament i acusant a l'oposició de no ser responsables políticament. S'hauria de fer mirar aquest principi de megalomania que ja està manifestant”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, afirma que “la deriva antidemocràtica de Lorenzo Agustí és més greu d'allò que pensàvem. No sabem com és capaç d'autodenominar-se com un de 'los que tenemos responsabilidad de gobierno', quan tal i com està governant el poble queda ben clar que no sap ni què significa responsabilitat”.

Per a la coalició econacionalista, “aquesta rentada d'imatge és un altre intent de desviar l'atenció i llançar una cortina més de fum per tal d'amagar la realitat de Paterna. No entenem que diga que som l'oposició del no pel no, ja que nosaltres declinarem la seua oferta per a dur el control pressupostari, però a canvi li oferirem crear una oficina de control pressupostari. Una oferta que va passar pel Ple i que es va aprovar amb els vots de tots els grups. I que, per cert, encara no ha posat en marxa. És que té por d'alguna cosa si aquest organisme comença a funcionar?”, diu Ripoll.

D'aquesta manera, des de Compromís li llancen un repte consistent a fer un debat públic en el Ple, amb informes d'Intervenció de les dos alternatives, on siga capaç de demostrar que la seua proposta econòmica per a 2012 és menys costosa i més eficient que la de Compromís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Harris promet construir una “economia d’oportunitats” als EUA

barcelona
guerra a gaza

L’ONU acusa l’atac colon a Cisjordània a la política d’assentaments

barcelona
rússia

Rússia inclou en la llista de terroristes a aliats i advocats de Navalni

barcelona
guerra a europa

Rússia acusa a Occident d’estar al darrere de l’ofensiva ucraïnesa a Kursk

barcelona
guerra a europa

Els Països Baixos esperaran a la investigació del Nord Stream per reaccionar

barcelona
europa

Croàcia tindrà servei militar obligatori de dos mesos a partir de 2025

barcelona
guerra a europa

Ucraïna ataca de matinada un embarcador i un vaixell a Crimea

barcelona
guerra a gaza

Cinc morts en un bombardeig a la Franja enmig de les converses per un alto el foc

barcelona
política

Anuncien la presència de Puigdemont la setmana vinent a Prada

barcelona