Política

El Bloc de Dénia aposta per potenciar el patrimoni i el medi natural

Crespo està d'acord en l'aposta per la gastronomia però opina que cal anar més enllà de cara a promocionar la ciutat a FITUR

El regidor del Bloc a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha expressat la seua conformitat amb l'aposta que fa la regidoria de Turisme per l'oferta nàutica i la gastronomia com a principal atractiu de la ciutat en FITUR però opina que aquesta aposta es queda curta i que s'hauria d'anar més enllà.

La coalició està d'acord amb què la gastronomia siga una de les banderes de Dénia però hi ha molt més. El castell, els barris històrics i el patrimoni en general, són un gran atractiu per al turisme cultural, així com també ho és el medi natural. S'hauria de potenciar molt més el Parc Natural del Montgó, amb visites guiades i rutes senyalitzades.

Com ja ha dit el Bloc en altres ocasions, és indubtable que el turisme és un dels principals motors de l'economia al País Valencià i per això “hem de repensar bé les accions en aquest àmbit, el BLOC vol un turisme responsable i generador de riquesa i ocupació a tot el territori”.

Per a aquest grup polític, l'actual model urbanístic, basat en l'ocupació massiva de la costa, clarament estacional i consumidor en excés de recursos no és viable, és un model que s'esgota i no porta a un futur millor.

Segons el Bloc, es pot fer més atractiva la ciutat, a base de donar valor al patrimoni, al castell de Dénia, als barris de les Roques i de la Mar o al nucli històric amb empremtes dels diferents pobles que han passat.

Per altra banda, la coalició econacionalista opina que no s'ha d'oblidar la indústria de la ciutat. Que no s'ha de viure només del turisme sinó que cal potenciar el sector industrial de Dénia, ja siga millorant els polígons industrials o destinant més ajudes a aquest sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.