Política

Carlos Fabra assegura que hi ha ofertes de compra de l'aeroport de Castelló

Qualifica les crítiques a l'escultura de Ripollés de “bufonades”

El president d'Aerocas, Carlos Fabra, ha assegurat hui que la promotora de l'aeroport de Castelló té ofertes de companyies per a poder operar-hi i, fins i tot, “ofertes de compra” de la infraestructura. “Una infraestructura com aquesta val una fortuna, per la qual cosa seguirem treballant per a aconseguir l'autorització de Foment i que tot estiga en regla per a poder operar”, ha afegit.

També ha manifestat que comparteix la decisió del govern valencià de trencar el contracte amb la concessionària de l'aeroport. “Si no compartís la decisió, ja hauria deixat de ser president d'Aerocas”, ha precisat. Segons Fabra, “la Generalitat no ha volgut assumir una sèrie de riscos que comportava la renovació del contracte amb la concessionària”. També ha afirmat que la resolució de la gestió de l'aeroport podria passar per l'externalització de serveis i que Aerocas manté la previsió de l'obertura de l'aeroport per al mes d'abril o maig.

D'altra banda, Fabra ha criticat la “insistència” dels mitjans de comunicació a posar el tema de l'aeroport “tots els dies en primer plana”, la qual cosa, segons la seua opinió, “ajuda poc a la província”. També s'ha referit a les informacions sobre l'escultura de Ripollés a l'aeroport. Interpreta que s'ha fet “una bufonada” que l'“únic que aconsegueix és perjudicar Castelló, perquè qualsevol aeroport té alguna escultura o decoració”.

“Les coses s'han extralimitat i es veu que és el que prima per als que es dediquen a les porqueries, però jo no em dedique a les porqueries, jo em dedique a temes seriosos”, ha recalcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.